Hier begint

jouw weg

Bijna naar school


Je komt bijna bij ons op school! Wat hebben we er zin in! Natuurlijk is het best een beetje spannend, voor jou en vaak ook voor je vader en moeder. Daarom mag je alvast een paar keer komen wennen. Juf spreekt dat met je ouders af. 

Wist je dat degene die je naar school brengt ook even mee mag naar binnen? Vanaf 08.15 uur is de onderbouwingang open en komen de kinderen binnen. In de klas mag je vader of moeder je helpen met het opstarten van een werkje of spel. Ze kunnen dan  gelijk ook even kijken wat je allemaal al hebt gemaakt! Om 08.30 uur nemen we afscheid van de andere volwassenen en kun je verder met waar je mee bezig was. 

Wat heb je allemaal nodig voor school? 
- een rugzak 
- een broodtrommel (we lunchen samen op school) 
- twee bekers (voor het tussendoortje en voor de lunch) 
- gymkleren 
- gymschoenen 
Voor je vader en moeder is het handig om de Parro app te downloaden. De juf plaats hierin regelmatig berichtjes met wat je allemaal doet in de klas. Ook gebruiken we de app om bijvoorbeeld te vragen of iemand kan helpen. 

Hebben jullie nog vragen, stel deze gerust voor of na schooltijd aan de juf. Onder schooltijd heeft zij dan alle tijd en aandacht voor de kinderen.

Tot gauw! 

School video

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.