We maken je

wegwijs

Image Alt Text

Welke ingang moet ik nemen voor mijn kind van 4 jaar?

Er is een aparte onderbouwingang. Wanneer uw kind in groep 4 zit, gaan de kinderen door de hoofdingang.

Waarom is jullie school anders dan de andere scholen in de buurt?

Wij zijn een kleine school waardoor de leerkrachten en kinderen elkaar allemaal kennen en er een familiegevoel ontstaat. Daarbij werken wij vanuit persoonlijke leerplannen in plaats van alle kinderen in hetzelfde plan te persen.

Wordt er ook Godsdienst gegeven?

Ja, die keuze is er. Vanaf groep 5 kunnen leerlingen kiezen uit GVO, HVO. Voor meer info kijk op deze site

Is er ook overblijf?

We hebben we een continurooster. Alle kinderen eten tussen de middag op school, waardoor ze eerder vrij zijn. Om zo van een langere midddag te genieten.

Is er een peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang?

We werken samen met Kierewam, de peuterspeelzaal van Koppel bij ons in de buurt. In de school zit de Buitenschoolse opvang van KOM en een aantal kinderen gaan ook naar de BSO van Koppel.

Hoe ziet de leerling populatie eruit?

Onze leerling populatie ziet eruit als een mooie afspiegeling van de wijk.